Hopp til innhold

Asiatisk wok med strimlet svin

4.8 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
1 635 planlagt
Asiatisk wok med strimlet svin

Fort som svint! Det ligner ikke grisen å ha så dårlig tid, men denne woken er veldig lett å lage og enda lettere å like. Østers-sausen gir den autentiske smaken av Asia.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinekjøtt 500 g Nordfjord
1 pose
Asiatisk wok REMA 1000
2 pose
Stir-Fry Østers & vårløksaus
1 ss
Ingefær
4 dl
Jasminris REMA 1000
2 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Fres grønnsakene.

Trinn 2

Varm woken og ha i olje. Stek kjøttet litt om gangen på sterk varme. Ta kjøttet ut av woken og legg det til side.

Trinn 3

Legg kjøttet tilbake i woken og hell over woksausen, finhakket ingefær, hvitløk og soyasaus og la alt bli gjennomvarmt.

Trinn 4

Server med Jasmin ris.

Hvis du vil ha retten litt "hottere" – tilsett finhakket chili sammen med sausen.