Hopp til innhold

Asiatisk ribbe med kimchislaw

Ingen vurderinger
Tidsbruk 180 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
68 planlagt
Asiatisk ribbe med kimchislaw

Prøv en julemiddag med asiatisk ribbe med kimchislaw. Denne asiatiske vrien gir sødmefullet kjøtt med syrlig råkost.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Ribbe og kimchislaw

1 dl
Soyasaus
3 stk
Rød chili
1 pose
Råkost med purre
3 ss
Honning
1 stk
Ingefær
1.5 kg
Ribbe
8 fedd
Hvitløk
2 ss
Sesamfrø
1 ss
Sukker
2 ss
Hvitvinseddik

Ris

3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered ribba på vanlig vis. Stikk skiver av en ingefær, 2 chili og hvitløksfeddene inn i ribba mellom rillene i svoren. Gni ribba inn med en blanding av honning og soyasaus. Stek på samme måte som vanlig ribbe.

Trinn 2

Hakk og bland alle grønnsakene i en skål.

Trinn 3

Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med eddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 minutter. Serveres med ris.