Hopp til innhold

Asiatisk nudelsalat med chili

2.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Asiatisk nudelsalat med chili
Denne asiatiske nudelsalaten med chili er en lun smakseksplosjon av asiatiske smaker. Veldig godt, veldig enkelt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Nudler

250 gr
Eggnudler

Svin

400 gr
Strimlet svinebiff
1 ss
Soyasaus
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
10 gr
Ingefær
1 ss
Olje til steking

Grønnsaker og nøtter

1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
50 gr
Peanøtter

Press over

1 stk
Lime

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Ha svinekjøttet i en bolle sammen med soyasaus og finhakket chili, hvitløk og ingefær. La stå i noen minutter.

Trinn 2

Kutt agurk og gulrot i tynne strimler. Grovhakk peanøttene. Varm olje i en wok eller en stekepanne med slippbelegg. Løft svinekjøttet ut av marinaden og la det renne godt av seg. Stek på høy varme til kjøttet får litt farge, vend på bitene underveis så de blir jevnt stekt. Ha resten av marinaden over, og la surre i et par minutter til.

Trinn 3

Anrett i boller – med nudler i bunnen, grønnsakene oppå, og kjøttet på toppen. Drypp over stekesjyen og presset lime, og dryss over hakkede peanøtter. Server!

Server med søt chilisaus og en neve frisk koriander.