Svin med pasta og paprikasaus

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
3268 planlagt
Svin med pasta og paprikasaus
Legg oppskrift
i handlelapp
En svinerett med inspirasjon fra Middelhavet – ferdig på 1-2-3.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Tynnskåret svinefilet
1 pose
Wok Mix
1 pose
Paprikasaus
400 g
Penne fullkorn
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok penne etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm olje i en stekepanne, og ha alle kjøttskivene samlet ned i pannen slik at skivene fremdeles henger sammen.

Trinn 3

Stek i 4 minutter på middels høy varme, snu kjøttet, ha i wokblandingen og stek videre i 4 minutter.

Trinn 4

Skill kjøttskivene fra hverandre, hell over sausen så kjøttet er godt dekket. La det koke i 3-4 minutter.

Trinn 5

Server med pasta.