Svin indrefilet på spyd med blåskimmelsalat

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
90 planlagt
Svin indrefilet på spyd med blåskimmelsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Blå himmel og blå skimmel! Ved hjelp av et mikrobiologisk trylleslag forvandles sommersalaten til en spenstig smaksopplevelse.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Svin indrefilet naturell
1 pakke
Hjertesalat
1 pose
Sukkererter
1 pakke
Blå Castello
1 stk
Sitron
6 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vask og tørk hjertesalaten. Bland sitronsaft, 4/6 av olivenoljen, salt og pepper i en stor bolle. Skjær sukkererter og salat i strimler og ha det i bollen med biter av blåmuggost.

Trinn 2

Trinn 2

Del svinefileten i biffer. Gni biffene med resten av oljen og krydre med salt og pepper. Grill i ca 3-4 minutter på hver side – avhengig av tykkelse. La biffene få hvile ca. 5 minutter før servering. Server svinemedaljongene sammen med blåskimmelsalaten.

Serveringsforslag

Nøtter er godt i salaten og pommes frites er supert tilbehør.