Stuet fiskepudding på rugbrød

Tidsbruk 15 minutter
10 ingredienser
402 planlagt
Stuet fiskepudding på rugbrød
Legg oppskrift
i handlelapp
Helt pudding? Når dagene går i rykk og napp er denne fiberrike fiskemiddagen et ekstra kjapt og godt alternativ.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Fiskepudding
4 dl
Helmelk
0,5 ts
Hel muskatnøtt
150 g
Champignon
1 stk
Gulrot
100 g
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Purre
2 ss
Maizena Maisstivelse
1 stk
Sitron
0,5 stk
Dansk rugbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp melk (spar 1/4 til sausen) og muskat. Ha i sopp i båter, gulrot i skiver og grønne bønner i cm store biter. Kok i 2 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett vasket og finsnittet purre og kok opp. Jevn sausen med maizena utrørt i litt melk.

Trinn 3

Trinn 3

Topp hver rugbrødskive rikelig med stuet fiskepudding og server. Bland inn fiskepudding i grove biter. Smak til med sitronskall, salt og kvernet sort pepper.

Serveringsforslag

Vend gjerne inn reker og persille rett før servering.