Strimlet svinebiff med eple og karri

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
335 planlagt
Strimlet svinebiff med eple og karri
Legg oppskrift
i handlelapp
Du trenger ikke currypaste for å lage curry! Karripulver og kokosmelk gjør susen, og får her en frisk smak av eple og lime.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris

Grønnsaker

2 stang
Vårløk
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Olje

Eple og karri

1 stk
Eple (alpegolde)
1 ts
Karri

Svin

400 g
Strimlet svinebiff

Kokosmelk

1 kartong
Kokosmelk

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisningen på pakken.

Trinn 2

Vask vårløk og skrell rødløk, gulrot og eple. Skjær vårløk, rødløk og gulrot i tynne skiver og eple i små terninger.

Trinn 3

Ha olje i en middels varm stekepanne. Stek løken til den blir myk og blank. Tilsett strimlet svinebiff, gulrot og vårløk, og stek til kjøttet får en fin stekeskorpe.

Trinn 4

Ha i eplebiter og karri. Stek videre i 3-5 minutter. Tilsett kokosmelk og la det småkoke i noen minutter før du har smaker til med lime, salt og pepper.

Serveringsforslag

Ha i en halv finhakket rød chili i pannen sammen med kjøttet for mer smak. og topp med frisk koriander.