Stir fry med strimlet svinebiff

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
270 planlagt
Stir fry med strimlet svinebiff
Legg oppskrift
i handlelapp
Middag i en fei, på Østens vis; så mye raskere enn dette er det ikke mulig å lage en velsmakende hverdagsmiddag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Eggnudler

250 g
Eggnudler (i pakke)

Svinebiff

400 g
Strimlet svinebiff
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Wok

300 g
Wok mix, Bama
2 fedd
Hvitløk
1 pose
Woksaus Oyster Sesame
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler som anvist på pakken.

Trinn 2

La stekepannen eller wok’en bli rykende varm, tilsett olje og stek kjøttet, halvparten om gangen, i ca. 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Sett til side.

Trinn 3

Varm opp wok’en med olje igjen og rørestek wok-mixen og finhakket hvitløk i ca. 2 minutter. Tilsett woksausen og bland godt. Vend inn kjøttet og de kokte nudlene og la alt bli gjennomvarmt. Server med en gang.

Serveringsforslag

Server gjerne med sesamfrø og lime.