Sticky kyllinglårfilet med ris

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
691 planlagt
Sticky kyllinglårfilet med ris
Legg oppskrift
i handlelapp
En sødmefull glasering med pepper- og soyasaus gjør at kyllinglårfiletene smaker enda mer.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris
1 terning
Grønnsaksbuljong
2 stang
Vårløk
20 g
Rosiner

Brokkoli

1 stk
Brokkoli

Kylling

500 g
Kylling lårfilet
2 ss
Soyasaus
1 ss
Sukker
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Ha en buljongterning i vannet. Rens og kutt brokkolien i buketter. Kok det knapt mørt.

Trinn 2

Ha kyllinglårfiletene i en bolle sammen med soyasaus, sukker og pepper. Bland det godt sammen. Ha olje i en varm stekepanne. Ha i kyllingen, og stek den til den har en fin stekeskorpe på begge sider, skru ned varmen og stek kyllingen videre i ca. 1 minutt på hver side.

Trinn 3

Vask vårløk og skjær den i tynne strimler. Bland den inn i risen sammen med rosiner.

Serveringsforslag

Finhakk litt rød chili og paprika og bland det inn i risen for å få mer smak!