Stekte fiskeboller i spinat

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
123 planlagt
Stekte fiskeboller i spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Skipper´n sin sommerfavoritt! Spinat er en god kilde til jern, er full av antioksidanter? og fantastisk god!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
3 stk
Vårløk
1 stk
Squash
2 stk
Tomat
1 pose
Bladspinat
4 ss
Olivenolje REMA 1000
1 klype
Karri

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sil av kraften på fiskebollene. Del fiskebollene i to på langs og stek dem sammen med biter av squash i litt olje.

Trinn 2

Trinn 2

Vend inn terninger av tomat, skivet vårløk og vasket, grovhakket spinat.

Trinn 3

Trinn 3

Fres et par minutter og smak til med salt, pepper og karri. Server med en gang!

Serveringsforslag

Server gjerne med kokt ris eller ristet brød.