Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Stekte epler og svisker

Tidsbruk 20 minutter
5 ingredienser
6 planlagt
Stekte epler og svisker
Klikk og dra
til kalenderen
Lett karamelliserte epler og varme svisker har en sødme som står veldig godt til klassisk juleribbe.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 stk
Syrlige epler
7,5 stk
Svisker
0,8 ss
Smør
0,4 ss
Sukker
0,8 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell eplene og stikk ut kjernehusene. Del eplene i 8 båter. Fres smøret i en stekepanne til det er nøttebrunt.

Trinn 2

Ha i eplene og sukkeret, stek til de er pent brune og lett karamelliserte. La sviskene ligge noen timer i en kjele med vann. Kok opp og sviskene er ferdige til servering.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Passer godt til
Passer godt til
Dra ned i kalender