Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Stekte epler og svisker

Tidsbruk 20 minutter
5 ingredienser
11 planlagt
Stekte epler og svisker
Legg oppskrift
i handlelapp
Lett karamelliserte epler og varme svisker har en sødme som står veldig godt til klassisk juleribbe.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 stk
Syrlige epler
7,5 stk
Svisker
0,8 ss
Smør
0,4 ss
Sukker
0,8 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell eplene og stikk ut kjernehusene. Del eplene i 8 båter. Fres smøret i en stekepanne til det er nøttebrunt.

Trinn 2

Ha i eplene og sukkeret, stek til de er pent brune og lett karamelliserte. La sviskene ligge noen timer i en kjele med vann. Kok opp og sviskene er ferdige til servering.