Stekt uer med potetstappe

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
63 planlagt
Stekt uer med potetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fisk for norske spisest-uer! Uer lever på dypet, ned mot 1000 meter, men har heldigvis ingen problemer med å finne veien til middagsbordet. Her blir den akkompagnert av enda en familiefavoritt – fisk ferdig potetstappe.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Uerfilet lettsaltet frossen Godehav
1 pakke
Potetstappe Bama
1 pose
Bladspinat
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
1 stk
Sitron
3 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Snitt skinnet med en kniv, tørk godt med papir. Stek fisken gyllen i litt smør med skinnsiden ned. Snu fisken og stek 1 minutt til. Krydre med litt salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Varm potetstappen etter anvisning på pakken. Fres finhakket løk og hvitløk i litt smør. Vend inn grovhakkede tomater og spinat. Smak til med sitron, salt og pepper. Server fisken med potetstappen og grønnsakene.