Stekt laks med ris, Thai wok og kokossaus
Enkel, sunn og god wok med stekt laks. Tilbered laksen sammen med ris, Thai wok og en nydelig kokossaus, og du får en velsmakende fiskerett som alle liker.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Del Laksen i terninger.
Trinn 2
Kok opp kokosmelk i en gryte, tilsett finhakket hvitløk, ingefær, chilisaus, soysaus og fiskesaus. La alt sammen trekke på medium varme i ca 15 minutter.
Trinn 3
Kok risen som anvist på pakken.
Trinn 4
Stek laksebitene i en panne med olje til de er gylne (pass på, ikke for sterk varme). Hell så over kokossausen og tilsett grønnsakene fra Thai Wok-posen når laksen er gyllen. Rør forsiktig. La småkoke i et par minutter og server.
Tips
Dryss hakket koriander over retten og server gjerne med en limebåt.