Stekt laks med mangosalsa

Tidsbruk 15 minutter
14 ingredienser
1733 planlagt
Stekt laks med mangosalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Lynrask, frisk og smaksrik fiskemiddag som også kan spises kald fra lunsjboksen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet naturell
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Solsikkeolje

Salsa

1 stk
Mango
1 stk
Avokado
1 skive
Ananas
2 stk
Vårløk
1 stk
Tomat
0,3 stk
Agurk
1 stk
Rød chili
1 neve
Koriander
1 stk
Lime
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær alt til salsaen i små terninger og bland med presset lime. Smak til med salt.

Trinn 2

Ha salt og pepper på laksen og stek den i middels varm panne med litt olje. Stek den i ca. fire minutter på skinnsiden, snu fisken, skru ned varmen og la den hvile i 5 minutter før den serveres.

Serveringsforslag

Server gjerne med med ris, poteter eller pasta. Den smaker også godt kald. Ta den med deg i lunsjboksen!