Hopp til innhold

Stekt fiskepudding med råkost

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
2 166 planlagt
Stekt fiskepudding med råkost

Klassisk fiskepudding med revet gulrot og kokte poteter vil både små og store like. Karrimajones er prikken over i-en, og gjør retten litt mer spennende.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

800 gr
Fiskepudding
6 stk
Gulrøtter
2 ss
Sitronsaft
8 stk
Poteter
1 neve
Flatbladet persille
1 ss
Olje (til steking)
1 ts
Sukker

Karrimajones

1 dl
Majones
1 ts
Sitronsaft
2 ts
Karripulver
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene møre.

Trinn 2

Skjær fiskepuddingen i skiver og stek i panne til skivene er gylne. Krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Riv gulrot. Bland sammen sukker og sitronsaft, og hell over gulrøttene. Bland godt.

Trinn 4

Bland majones og karri, og smak til med sitron, salt og pepper.

Trinn 5

Server fiskepuddingen med poteter, revet gulrot, karrimajones og et dryss persille.