Steak On A Stick
Grillspyd med ferdig hummus, tyrkisk bulgursalat og grillede blomkål- og brokkoliskiver gir sommerens enkleste grillmiddag.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Rens brokkoli og blomkål og skjær vertikalt i ca 1 cm tykke skiver. Pensle grønnsakene med olivenolje, og grill dem på begge sider på direkte varme til de har fått en fin farge. Flytt grønnsakene over til indirekte varme, ha på lokk, og grill videre i ca. 10 minutter til de er møre. Ha på salt og nykvernet pepper.
Trinn 2
Legg spydene på indirekte varme, ha på lokk, og grill i ca. 5 minutter (til de løsner fra risten). Flytt spydene over til direkte varme for å gi dem litt farge. Hvis ikke spydene er ferdige, legg dem tilbake på indirekte varme i noen minutter til.
Trinn 3
Server med bulgursalat og hummus.
Prøv også