Stangepølser med grønn potetsalat

Tidsbruk 40 minutter
16 ingredienser
220 planlagt
Stangepølser med grønn potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Et godt valg når du er klar for en rask og sunn middag. Denne oppskriften smaker like godt med andre type pølser. Prøv deg frem med ulike typer og smaker!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Stangepølser

1 pakke
Kyllingpølse provence, Stange
1 pakke
Kyllingpølse chorizo, Stange

Marinert rødløk

1 stk
Rødløk 4-pk
1 ss
Hvitvinseddik

Potetsalat

400 g
Poteter, løsvekt
1 stk
Fennikel
1 stk
Hjertesalat
2 stang
Stangseller
2 stk
Vårløk
1 neve
Persille

Dressing

1 ss
Dijonsennep
1 ss
Hvitvinseddik
1 fedd
Hvitløk
4 ss
Olivenolje, eller solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene og kutt dem i passe biter.

Trinn 2

Kutt rødløken i tynne skiver og mariner i hvitvinseddik.

Trinn 3

Finsnitt fennikel, hjertesalat, selleristenger, vårløk og persille. Bland dijonsennep og hvitvinseddik. Skrell hvitløken og ha den hel i. Visp inn olje og smak til med salt og pepper. Ta ut hvitløksfeddet før du blander dressingen med lune poteter og de finsnittede grønnsakene.

Trinn 4

Stek pølsene og server dem sammen med potetsalaten. Topp med marinert rødløk.

Serveringsforslag

Server gjerne med noen klatter lettrømme eller kesam.