Sprø middagskaker

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
394 planlagt
Sprø middagskaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Alt i ett-retten! Finhakk løk , sukkererter og gulrøtter, og bland det godt med kjøttdeigen – voila! Dette er resepten om du ønsker ekstra chunky kjøttkaker med masse god smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 14%, 400 g Nordfjord
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pose
Sukkererter 150 g
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 pakke
Potetstappe Bama
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Varm potetstappe som anvist på pakken. Bland kjøttdeig, egg, vann (1 dl per egg), salt og pepper til en fast farse. Finhakk løk, sukkererter og hvitløk, rasp gulrot og bland det i farsen.

Trinn 2

Trinn 2

Stek middagskakene i varm panne med olje i ca. 3-4 minutter på hver side. Server med potetstappe.

Serveringsforslag

Server gjerne med råkost. Du kan også bytte ut sukkererter med frosne grønne erter.