Sprø kyllingsalat

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
1218 planlagt
Sprø kyllingsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>L&oslash;ype! D&aring;rlig tid betyr ikke at du m&aring; avspises med d&aring;rlige middager. Denne suverene kyllingsalaten med crispy gr&oslash;nnsaker woker du ferdig p&aring; bare 20 minutter. </p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Wok kyllingfilet strimlet, 300 g, Solvinge
1 pose
Wok Mix, 300 g, Bama
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
4 dl
Middagsris, REMA 1000
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Soyasaus, Kikkoman
2 dl
Sweet Chilli, Blue Dragon

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakningen. Varm solsikkeolje i en wokpanne eller dyp stekepanne. Ha salt og pepper på kylling- strimlene og stek dem på høy varme og sett til side.

Trinn 2

Trinn 2

Fres grønnsakene i samme pannen. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett sweet chillisaus og varm forsiktig opp. Smak til med soyasaus. Server med kokt ris

Serveringsforslag

Bruk gjerne frisk koriander og lime.