Spinat- og purrepizza med røkt laks

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
216 planlagt
Spinat- og purrepizza med røkt laks
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er bare å purre på pizzaen! Denne deilige, raske laksevarianten med spinatkrem og purre på polarbrød, er ferdig på få strakser.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

100 g
Røkt laks
100 g
Spinat
100 g
Purreløk
2 ss
Crème fraîche
8 stk
Polarbrød
0,5 ts
Maizena Maisstivelse
1 ss
Smør normalsaltet, Tine

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Vask spinat og purre. Surr skivet purre i smør og ha i grovhakket spinat. La den falle sammen.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp crème fraîche og maizena og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Vend det inn i spinaten. Fordel spinatkremen på polarbrødene og stek dem 5 minutter i ovnen.

Trinn 4

Trinn 4

Legg på skiver av røkt laks og server umiddelbart.

Serveringsforslag

Frisk dill smaker kjempegodt til!