Spicy thaisalat med grillet kyllinglår

Tidsbruk 20 minutter
16 ingredienser
960 planlagt
Spicy thaisalat med grillet kyllinglår
Legg oppskrift
i handlelapp
Kutt opp grønnsaker, varm opp kyllinglårene og lag dressing – ferdig!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spicy thaisalat med grillet kyllinglår

850 g
Grillet kyllinglår
1 pose
Salatmiks
0,5 stk
Agurk
1 pakke
Vårløk
2 stang
Stangselleri
1 stk
Rødløk
1 potte
Koriander
0,5 potte
Mynte
4 stk
Tomat

Dressing

0,5 dl
Limejuice
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
0,5 dl
Fish sauce
2 ss
Sukker
1 ss
Sesamfrø
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 °C varmluft og ovnsbak de grillede kyllinglårene i 15 minutter.

Trinn 2

Vask og kutt grønnsaker i grove biter og anrett på fat. Dryss på blader med koriander og mynte.

Trinn 3

Finhakk chilli og hvitløk, bland sammen alle ingredienser til en dressing. Hell over thaisalaten og den grillede kyllingen.

Tips!

Server gjerne med ris.