Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Spicy thaisalat med grillet kyllinglår

Tidsbruk 20 minutter
16 ingredienser
20 planlagt
Spicy thaisalat med grillet kyllinglår
Klikk og dra
til kalenderen
Kutt opp grønnsaker, varm opp kyllinglårene og lag dressing – ferdig!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spicy thaisalat med grillet kyllinglår

850 g
Grillet kyllinglår
1 pose
Salatmiks
0,5 stk
Agurk
1 pakke
Vårløk
2 stang
Stangselleri
1 stk
Rødløk
1 potte
Koriander
0,5 potte
Mynte
4 stk
Tomat

Dressing

0,5 dl
Limejuice
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
0,5 dl
Fish sauce
2 ss
Sukker
1 ss
Sesamfrø
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 °C varmluft og ovnsbak de grillede kyllinglårene i 15 minutter.

Trinn 2

Vask og kutt grønnsaker i grove biter og anrett på fat. Dryss på blader med koriander og mynte.

Trinn 3

Finhakk chilli og hvitløk, bland sammen alle ingredienser til en dressing. Hell over thaisalaten og den grillede kyllingen.

Tips!

Server gjerne med ris.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender