Spicy Mussels

10 ingredienser
69 planlagt
Spicy Mussels
Legg oppskrift
i handlelapp
Suppen du får av denne blåskjell-retten er så smaksrik at det gjelder å få med seg hver dråpe. Server med godt brød.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spicy Mussels

1 kg
Ferske blåskjell
2 stk
Sjalottløk
3 fedd
Hvitløk
1 dl
Tørr hvitvin
5 dråpe
Hot chili sauce chipotle
3 ss
Finhakket persille
3 ss
God olivenolje
50 g
Meierismør

Server med

1 pakke
Friterte onion rings
4 skive
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered løkringer som anvist på pakning.

Trinn 2

Skyll og vask blåskjellene godt i kaldt vann. Kast skjell som ikke lukker seg når du banker på dem og evt. skjell som er skadet.

Trinn 3

Stek finhakket sjalottløk og hvitløk i olivenolje i en gryte. Tilsett smør, hvitvin og noen dråper Hot Chili Sauce Chipotle.

Trinn 4

Legg på lokk og damp blåskjellene til de åpner seg. Dryss over hakket persille. Server med godt brød og løkringer.