Spicy kyllingvinger med blue cheese dip og stangselleri

Tidsbruk 20 minutter
6 ingredienser
178 planlagt
Spicy kyllingvinger med blue cheese dip og stangselleri
Legg oppskrift
i handlelapp
Lunsj, forrett, ventemat eller kveldssnacks? Denne retten kan du spise når som helst, og du blir aldri lei!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Blue cheese dip

112,5 g
Selbu blå ost
2,3 dl
Lettrømme
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Stangselleri

2,3 stang
Stangselleri

Kyllingvinger

0,8 kg
Grillkongens favoritt rå, spicy kyllingvinger

Slik gjør du

Trinn 1

Lag blue cheese dip: mos osten og bland den med lettrømme. Smak til med salt og pepper. Evt. ha i noen dråper sitron for litt friskere dressing. Skjær stangselleri i strimler.

Trinn 2

Grill kyllingvingene. Legg kyllingvingene på indirekte varme med lokket ned og grill på svak varme i 6-8 minutter. Flytt over til varmekilden (direkte varme) for å gi kyllingvingene en fin grillfarge på begge sider. Dette tar ikke lang tid så følg godt med. Legg deretter kyllingvingene tilbake på indirekte varme til de er ferdige. Det er lov å skjære et lite snitt i en av vingene for å se om de er ferdige. Det er viktig å ikke oversteke kyllingvingene for å unngå at de blir tørre.

Trinn 3

Server Grillkongens favoritt spicy kyllingvinger med blue cheese dip og stangselleri.

Mangosalsa

Mangosalsa

Mangosalsa

REMA 1000