Spekeskinkerull med avokado og melon

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
40 planlagt
Spekeskinkerull med avokado og melon
Legg oppskrift
i handlelapp
Server en smak av sommer med disse spekeskinkerullene med avokado og melon. Server med sukkerertsalat og hjemmelagd hvitløksbrød.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Spekeskinke
2 stk
Avokado
0.5 stk
Melon
1 pose
Ruccula
1 stk
Rømme
2 pose
Sukkererter
1 stk
Rødløk
2 ss
Sitronsaft
0.5 potte
Gressløk
1 stk
Baguette
2 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper
100 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt avokado og melon i skiver. Legg skiver med spekeskinke på et brett og fyll med avokado, melon og ruccola. Rull sammen.

Trinn 2

Del sukkertene i to og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann og sil av vannet. Bland kokte sukkererter med skivet rødløk, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket gressløk.

Trinn 3

Del baguetten i to på langs. Bland mykt smør med hakket hvitløk, og dekk baguetten med et tykt lag. Stek i ovnen på 220 grader i ca. 5 minutter. Del i porsjonsbiter.

Trinn 4

Ha spekeskinkerullene, sukkerertsalaten og hvitløksbaguetten på en tallerken. Server gjerne sammen med en skje rømme.

TIPS!

Prøv spekeskinke fra Spekeloftet, som har laget spekemat basert på lokale oppskrifter og tradisjonelle håndverksmetoder i årevis. Du finner den hos REMA 1000.