Spekeskinke med melon

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
212 planlagt
Spekeskinke med melon
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Gjør det enkelt i sommer! Med salt spekeskinke og saftig melon – en herlig, rustikk sommerklassiker, som kun krever noen få minutters anretting før den er serveringsklar.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Strandaskinke Grilstad
1 stk
Honningmelon
1 stk
Sitron
1 pakke
Rucculasalat
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Akasie honning

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Del melonen i to. Skrap ut kjernen med en skje og del halvdelene i båter. Skjær skallet av båtene og del fruktkjøttet i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Legg dem på et fat sammen med skinkeskivene og vasket ruccula. Press over litt sitron, drypp over honning og olivenolje og kvern over litt pepper like før servering.