Spareribs med Hoi Sin-saus og pak choi

6 ingredienser
363 planlagt
Spareribs med Hoi Sin-saus og pak choi
Legg oppskrift
i handlelapp
Asiatisk spareribs med hoi Sin-saus. Sausen brukes både som glasur, som dipp, eller som saus ved siden av dine favoritt-grillretter. Perfekt til ribs!

Hoisin er en tykk og søtlig saus fra det kinesiske kjøkken. Den har en smak av plomme, ingefær og honning.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Spareribs
1 stk
Chili
1 stk
Lime
1 pakke
Småpoteter
1 boks
Ponzu Sauce
2 pakke
Pak Choi

Slik gjør du

Trinn 1

Plasser potetene på grillen. Følg anvisninger på pakningen.

Trinn 2

Grill spareribs som anvist.

Trinn 3

Fjern evt. løse ytre blader og del pak choi på langs, gjerne i fire.

Trinn 4

Legg pak choi på indirekte varme. Legg på lokk, og grill i ca. 5-6 minutter.
Flytt så pak choien til sterk varme for å gi den en fin grillfarge. Snu flere ganger slik at den ikke brenner. Pensle mot slutten av av grilltiden med Ponzu Sauce eller en annen av våre asiatiske sauser.

Trinn 5

Hvis du ønsker en mer spicy ponzusaus, tilsett finhakket chili og gjerne litt revet limeskall.

Glazed Pork Belly

Glazed Pork Belly

Gilde
PONZU SAUCE

PONZU SAUCE