Spanske kjøttboller med potetomelett

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
98 planlagt
Spanske kjøttboller med potetomelett
Legg oppskrift
i handlelapp
Buen Provecho! Spansk og spicy ? disse kjøttbollene er krydrede fulltreffere til den fyldige potetomeletten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Spanske kjøttboller, REMA 1000
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
2 stk
Løk
6 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
200 g
Poteter
350 g
Erter REMA 1000
1 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og skjær poteter og løk i terninger. Stek dem møre i litt olje.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i erter og bland sammen. Smak til med salt og pepper. Visp sammen egg og vann (1 dl for hvert sjette egg).

Trinn 3

Trinn 3

Hell vispet egg i pannen, sett på lokk og la omeletten sette seg.

Trinn 4

Trinn 4

Fres skivet hvitløk i litt olivenolje ved medium varme. Pass på at du ikke brenner hvitløken - rør jevnlig. Ha i de hermetiske tomatene og la det koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i kjøttbollene og la dem bli gjennomvarme. Server kjøttbollene sammen med omeletten.

Serveringsforslag

Ha hakket frisk timian eller rosmarin i tomatsausen.