Spaghetti med soltørkede tomater og cottage cheese

Tidsbruk 35 minutter
5 ingredienser
296 planlagt
Spaghetti med soltørkede tomater og cottage cheese
Legg oppskrift
i handlelapp
Herlig hyttekos! Fersk cottage cheese tilfører tomatsausen ekstra frisk smak og gjør denne spaghettimiddagen til en høstlig pastafavoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 glass
Soltørkede tomater
400 g
Spaghetti
0,5 pakke
Parmigiano reggiano
1 stk
Cottage cheese
1 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok spaghettien al dente i godt saltet vann. Ta av litt kokevann (0,5 dl per 400 g spagehetti) .

Trinn 2

Trinn 2

Bland hakkede soltørkede tomater og oljen fra glasset med revet parmesan, kokevannet og salt og pepper til en tykk saus.

Trinn 3

Trinn 3

Hell vannet av cottage cheese og skyll osten raskt i lunkent vann. Vend den inn i sausen. Bland alt med den kokte spaghettien. Smak til med salt, kvernet nypepper og rikelig med grovhakket gressløk.

Serveringsforslag

Server gjerne med ekstra parmesan.