Spaghetti med reker og chili

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
147 planlagt
Spaghetti med reker og chili
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Frutti di mare – pasta med sjømat er fantastisk godt! Og med litt chili får du herlige, hete reker i denne spennende spaghetti-retten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Store reker i lake 200 g Godehav
500 g
Spaghetti REMA 1000
2 stk
Rød chili
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sitron
1 pakke
Rucculasalat
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Rens og finhakk chili og hvitløk og skjær paprikaen i strimler. Fres det i olivenolje i et par minutter. Pass på at du ikke brenner hvitløken.

Trinn 2

Trinn 2

Hell av laken og tilsett rekene. Vend dem inn og ta pannen vekk fra varmen. Vask sitron godt og riv det gule skallet fint. Vask rucculaen.

Trinn 3

Trinn 3

Når spaghettien er ferdig, rør pastavannet (ca. 2 dl per boks med reker) inn i reke- og chiliblandingen. Tilsett sitronskallet. Bland reke- og chilisausen med spaghettien. Server med ruccula og sitron.