Spaghetti med kylling og paprika

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
1736 planlagt
Spaghetti med kylling og paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Den som vender i noe godt, vender ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

500 g
Kylling lårfilet
3 fedd
Hvitløk
0,5 dl
Olivenolje

Spaghetti

400 g
Spaghetti
1 terning
Grønnsaksbuljong

Grønnsaker

1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk, 4-pk

Smak til med

1 stk
Lime

Vend inn

1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok spaghetti med grønnsaksbuljong. Ta vare på 1 dl av kokevannet.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk hvitløk. Varm opp en kjele med olivenolje. Tilsett hvitløk og kyllingen og la det surre et par minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt paprikaene i tynne strimler og hakk løken. Ha det i kjelen og surr på lav varme i 10-15 minutter til grønnsakene er myke.

Trinn 4

Trinn 4

Vend inn den kokte spaghettien, 1 dl av kokevannet og litt olivenolje. Smak til med limesaft.

Serveringsforslag

Vend inn raspet parmesan rett før servering og topp gjerne med hakket kruspersille.