Spaghetti med kjøttboller og frisk salat

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
3430 planlagt
Spaghetti med kjøttboller og frisk salat
Legg oppskrift
i handlelapp
Pasta med kjøttboller og tomatsaus er en slitesterk hverdagsmiddag, særlig populær blant barn.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kjøttdeig av svin og storfe
1 pose
Råkostsalat
1 pose
Tomatsaus
350 g
Spaghetti
0,5 ts
Sukker
2 klype
Salt
1 ts
Hvitvinseddik
2 ss
Olivenolje
2 ss
Hvetemel
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha 2/3 av råkostblandingen i en bolle. Bland med sukker, salt, hvitvinseddik og olivenolje.

Trinn 2

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Hakk resten av råkostblandingen i mindre biter. Bland med kjøttdeigen og hvetemel. Krydre med salt og pepper. Form til små kjøttboller med en teskje.

Trinn 4

Stek kjøttbollene i olje. Hell over tomatsaus. Bland med spaghetti.