Soyabakt torsk

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
120 planlagt
Soyabakt torsk
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Soyasaus kan med stort hell brukes til så mangt – her tilfører den blant annet god saltsmak til vår viktigste matfisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Squash
1 pakke
Vårløk
400 g
Nypoteter
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Sett ovnen på 180°C. Kok potetene. Legg fisken i en romslig ildfast form. Bland olje, eddik og soyasaus og smak til med salt og pepper. Skjær kokte poteter, squash og vårløk i tynne skiver og finhakk hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Bland det med dressingen og ha det over fisken. Stek i ovn på 180°C i ca. 20 minutter.

Serveringsforslag

Topp gjerne retten med finhakket tomat smakt til med god olivenolje og salt.