Soppsuppe med hvitløksbaguett | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Soppsuppe med hvitløksbaguett

Soppsuppe med hvitløksbaguett

4.2 i snitt
Soppsuppe med hvitløksbaguett

Her får du den konsentrerte smaken av sopp i en fyldig høstsuppe.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Soppsuppe

1 stk
Gul løk

2 fedd
Hvitløk 

500 gr
Sopp
0.5 stk
Saft av sitron
2 dl
Kremfløte
1 terning
Terning grønnsaksbuljong
7 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Kuttet gressløk
1 stk
Hvitløksbaguetter
1 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Finhakk løk og hvitløk. Børst soppen og skjær den i biter. 


  2. Trinn 2

    Stek løk i litt smør i en kjele til den har blitt myk og blank. Tilsett hvitløk og sopp og stek videre til soppen har blitt gyllen.
 Ta ut en spiseskje sopp og spar til garnityr.

  3. Trinn 3

    Tilsett grønnsaksbuljong og vann og kok i ca. 10 minutter. Bruk stavmikser til å kjøre suppen glatt. Tilsett fløte og varm opp til kokepunktet.

  4. Trinn 4

    Smak til med sitron, salt og pepper. 


  5. Trinn 5

    Stek hvitløksbaguetter etter anvisning på pakken. Topp suppen med litt ekstra smørstekt sopp og finhakket gressløk – og server med hvitløksbaguetter.