Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Soppsuppe med hvitløksbaguetter

Tidsbruk 15 minutter
12 ingredienser
136 planlagt
Soppsuppe med hvitløksbaguetter
Legg oppskrift
i handlelapp
Her får du den konsentrerte smaken av sopp i en fyldig høstsuppe.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Soppsuppe

1 stk
Gul løk

2 fedd
Hvitløk 

500 g
Sopp
2 dl
Kremfløte
0,5 stk
Saft av sitron
1 terning
Terning grønnsaksbuljong
7 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Kuttet gressløk
1 stk
Hvitløksbaguetter
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk og hvitløk. Børst soppen og skjær den i biter. 


Trinn 2

Stek løk i litt smør i en kjele til den har blitt myk og blank. Tilsett hvitløk og sopp og stek videre til soppen har blitt gyllen.
 Ta ut en spiseskje sopp og spar til garnityr.

Trinn 3

Tilsett grønnsaksbuljong og vann og kok i ca. 10 minutter. Bruk stavmikser til å kjøre suppen glatt. Tilsett fløte og varm opp til kokepunktet.

Trinn 4

Smak til med sitron, salt og pepper. 


Trinn 5

Stek hvitløksbaguetter etter anvisning på pakken. Topp suppen med litt ekstra smørstekt sopp og finhakket gressløk – og server med hvitløksbaguetter.