Sopp- og spinatstuing på hvitløksbaguetter

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
75 planlagt
Sopp- og spinatstuing på hvitløksbaguetter
Legg oppskrift
i handlelapp
Så enkelt, så kjapt og så godt! Dette er skikkelig middagssnacks for folk i farta.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Champignon
1 pose
Bladspinat
1 stk
Løk
1 stk
Matfløte Tine
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Stek baguetter som anvist på pakken. Grovhakk løk og skjær champignon i skiver. Fres det i olje sammen med finhakket hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

La det få litt farge og tilsett fløte. La det koke til sausen tykner.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn vasket spinat like før servering og smak til med salt og pepper. Serveres på stekte baguetter.

Serveringsforslag

Topp med revet ost og presset sitron ved servering.