Sommersandwich av grillspyd med svinekjøtt og grillet tomat

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
221 planlagt
Sommersandwich av grillspyd med svinekjøtt og grillet tomat
Legg oppskrift
i handlelapp
Saftige spydigheter! Kjært barn har lange navn, men med fiks ferdige svine-spyd tar det desto kortere tid før du har disse manwichene klare for servering. Server med «skogssaus» – og du blir skogens sandwichkonge.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spyd

525 g
Biffspyd av storfe

Grillet tomat

9 stk
Dulica tomater

Baguette

3 stk
Baguetter

Saus

0,8 stk
Grønn paprika
3 stk
Vårløk
1,5 fedd
Hvitløk
0,8 neve
Persille
0,8 stk
Chili
0,8 ss
Olivenolje
0,8 stk
Lime
0,8 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Legg spydene på indirekte varme og sett på lokk. Grill i 6-8 minutter. Flytt spydene over til direkte varme for å gi dem litt farge. Legg dem evt. i noen minutter til på indirekte varme hvis ikke de er ferdige. Grill tomater og brød.

Tips og råd:

Trinn 2

Grill paprika og finhakk alle ingrediensene til skogssausen. Bland inn olivenolje og smak til med presset lime og salt.

Trinn 3

Del baguettene på langs og fyll dem med kjøtt, saus og grillet tomat.