Sommerkoteletter med tomatsalat

11 ingredienser
581 planlagt
Sommerkoteletter med tomatsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Koteletter er nydelig grillmat. Servert med en enkel tomatsalat blir dette en smakfull sommerrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sommerkoteletter

1 pakke
Sommerkoteletter

Tomatsalat

10 stk
Tomater
1 stk
Sjalottløk
2 fedd
Hvitløk
1 neve
Frisk basilikum
2 ss
Finhakket persille
2 ss
Balsamicoeddik
50 g
Revet parmesan
4 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Grill kotelettene på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt kotelettene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Trinn 2

Del tomatene i to. Rens og finhakk sjalottløk 
og hvitløk. Riv basilikumbladene i biter. Bland tomater, sjalottløk, basilikum og persille i en bolle.

Trinn 3

Tilsett olivenolje og balsamicoeddik, og smak til med salt og nykvernet svart pepper. Topp med revet parmesan.

Trinn 4

Server kotelettene med tomatsalaten.

Tilbehør