Sommerkotelett med litt på toppen

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
797 planlagt
Sommerkotelett med litt på toppen
Legg oppskrift
i handlelapp
Ingen sommer uten sommerkotelett. Den er en enkel og smakfull venn som aldri svikter, selv om tiden er knapp og regnskyer truer. Og sammen med litt spennende tilbehør, skaper du nytt liv til kjærlighetsforholdet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sommerkoteletter

4 stk
Sommerkoteletter

Tilbehør

1 boks
Potetsalat
1 pose
Ferdigkuttede grønnsaker

Persille- og hvitløkssaus

3 fedd
Hvitløk, skrelte
1 neve
Persille (fjern de tykkeste stilkene)
1 ss
Matolje
1,5 dl
Mild olivenolje
0,3 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Persille- og hvitløkssaus: Stek hvitløksfeddene i olje til de blir myke. Ha dem i en blender sammen med persille og olje. Kjør til en passe jevn saus og smak til med litt salt.

Trinn 2

Slik griller du koteletter: Ha evnt. litt pepper på koteletten (den er allerede saltet). Grill koteletten på sterk varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til den er ferdig.

Beregn ca. 150 g kjøtt per person

Bilde mangler

BØKERØKTE SOMMERKOTELETTE

Prøv også!