Smuldrepai med kylling

Tidsbruk 55 minutter
11 ingredienser
2089 planlagt
Smuldrepai med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Alt godt kommer fra ovnen? Tja, i hvert fall kommer det veldig mye godt derfra. Som her, en virkelig god smuldrepaimiddag med kylling og spinat, som i tillegg er enkel å lage.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fyll

400 g
Kjøttdeig av kylling og kalkun
1 stk
Løk
1 boks
Maiskorn
1 boks
Kokosmelk, klassisk
1 stk
Lime
1 pose
Spinat, uvasket
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olje

Server med

0,5 potte
Koriander

Smuldredeig

1 dl
Hvetemel
50 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200 ̊C. Smuldre sammen smør og mel.

Trinn 2

Trinn 2

Stek kyllingkjøttdeigen i en stor, varm panne med olje. Finhakk løk og hvitløk og fres det litt sammen med kjøttdeigen. Tilsett kokosmelk og mais. Kok til det begynner å tykne, vend inn vasket spinat og smak til med limesaft.

Trinn 3

Trinn 3

Ha blandingen i en ildfast form og dryss over smuldredeigen. Bak formen i ovnen i 15-20 minutter.

Trinn 4

Server med frisk koriander og lime.