Skreiburger med fennikelsalat

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
628 planlagt
Skreiburger med fennikelsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Det gjelder å spise skrei mens den korte sesongen varer. Denne skreiburgeren vil slå ekstra godt an blant de yngre.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fennikelsalat

1 stk
Fennikel
1 ts
Hvitvinseddik

Skreiburger

0,8 stk
Grovhakket løk
4 stk
Skreiburgere
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing

1 dl
Crème fraîche
2 ts
Dijonsennep
0,3 stk
Finhakket løk

Tomat

1 stk
Tomat

Hamburgerbrød

1 pose
Hamburgerbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Fjern eventuelt det ytre laget av fennikelen. Skjær den i så tynne skiver som mulig med en skarp kniv eller ostehøvel. Bland med hvitvinseddik.

Trinn 2

Skjær løken i fire biter. Finhakk den ene biten, grovhakk resten. Stek den grovhakkede løken og skreiburgerne i olje i 7-9 minutter til skreiburgerne er gjennomvarme og løken godt brunet. Krydre løken med salt og pepper.

Trinn 3

Bland crème fraîche, sennep og den finhakkede løken til en fin dressing.

Trinn 4

Skjær tomaten i tynne skiver. Rist hamburgerbrødene. Fyll hamburgerbrødene med skreiburgere, stekt løk, fennikel, skivet tomat og dressing.

Det lille ekstra

Det lille ekstra

Server med søtpotet fries! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.

Prøv også