Skinkestek med rødkålsalat og dijonnaise

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
82 planlagt
Skinkestek med rødkålsalat og dijonnaise
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne når du vil skape ekstra stor begeistring med en varmrett på julebrunchen.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Skinkestek

800 g
Skinkestek

Rødkålsalat

0.5 stk
Rødkål
2 stk
Appelsiner
1 stk
Fennikel
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje
1 klype
Pepper

Dijonnaise

3 ss
Dijonsennep
6 ss
Majones

Slik gjør du

Trinn 1

Skinkestek: Følg anvisningen på pakken.

Trinn 2

Rødkålsalat: Finsnitt rødkål, appelsiner og fennikel eller stangselleri. Bland med litt god olivenolje og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Dijonnaise: Bland majones og dijonsennep.