Skinkeruller med snøfrisk og basilikum

6 ingredienser
58 planlagt
Skinkeruller med snøfrisk og basilikum
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse skinkerullene er superenkle å lage og vil være perfekt til 17. mai frokosten. Lag rullene dagen før, men vent med å kutte dem opp før de skal serveres.  

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1,5 stk
Vestlandslefser
12 ss
Snøfrisk
1,5 stk
Rødløk
1,5 pakke
Kokt skinke
1,5 pakke
Rucculasalat
3 neve
Basilikum

Slik gjør du

Trinn 1

Følg anvisningen til lefsene for å gjøre dem myke. Smør 2 ss snøfrisk på hver lefse. Fordel skinken på lefsene. Finhakk rødløken og gressløk og dryss over. Strø litt salt og pepper over.

Trinn 2

Rull lefsene til fire ruller og kutt i porsjonsbiter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/