Tostadas med scampi

Sues signatur-rett fra Sueños! Tostada betyr rett og slett ”toast” – her med pannestekte, crispy gorditas.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Marinert rødløk: Skjær rødløk i fine skiver og ha det i en bolle. Press over lime og la det marinere minimum en time.
Trinn 2
Saus: Ha kokosmelk og hel chili i en liten kasserolle og reduser til 1/4. Ta opp chilien og smak til med en klype brunt sukker, salt og litt lime. ønsker du en litt sterkere saus kan du bruke stavmikseren og blande den kokte chilien inn i sausen.
Trinn 3
Når sausen er ferdig, tilsettes skrelte og tinte scampi. Pass på at det ikke koker, da blir de seige, de er ferdige på et par minutter.
Trinn 4
Stek gorditas i varm olje til de puffer opp og blir brune. Ta dem opp og strø litt maldonsalt over.
Trinn 5
Bland sammen most avokado og finhakket tomat og smør utover gorditasen. Legg på scampi og marinert rødløk og server, gjerne med frisk koriander.