Scampi- og grønnsakswok
Scampi på tampen. Skal du beholde den gode scampi-smaken er det viktig å ikke være altfor ivrig. Ikke stek alt i samme slengen og vent med å vende inn scampien til alle sitter som tente lys.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Legg scampi utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Skrell dem.
-
Trinn 2
Til sausen blander du chili i tynne ringer med sitronsaft, soyasaus, brunt sukker og salt.
-
Trinn 3
Kutt grønnsakene i skiver og kok nudlene.
-
Trinn 4
Varm woken og ha i 2 ss olje. Stek scampi og ta dem ut. Stek deretter grønnsakene og finhakket hvitløk.
-
Trinn 5
Ha i sausen og bland godt.
-
Trinn 6
Vend scampi og grønnsaker med de kokte nudlene og la alt bli gjennomvarmt.
Dryss gjerne over frisk koriander før du serverer.
Prøv også