Scampi- og grønnsakswok | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Scampi Scampi- og grønnsakswok

Scampi- og grønnsakswok

3.6 i snitt
Scampi- og grønnsakswok
Scampi på tampen. Skal du beholde den gode scampi-smaken er det viktig å ikke være altfor ivrig. Ikke stek alt i samme slengen og vent med å vende inn scampien til alle sitter som tente lys.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Frossen scampi
1 stk
Squash
1 stk
Rødløk
2 stang
Stangselleri
1 pk
Eggnudler
1 stk
Rød chili
2 ts
Sitron
4 ss
Soyasaus
1 ss
Brunt sukker
2 ss
Raps- og olivenolje
3 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Legg scampi utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Skrell dem.

  2. Trinn 2

    Til sausen blander du chili i tynne ringer med sitronsaft, soyasaus, brunt sukker og salt.

  3. Trinn 3

    Kutt grønnsakene i skiver og kok nudlene.

  4. Trinn 4

    Varm woken og ha i 2 ss olje. Stek scampi og ta dem ut. Stek deretter grønnsakene og finhakket hvitløk.

  5. Trinn 5

    Ha i sausen og bland godt.

  6. Trinn 6

    Vend scampi og grønnsaker med de kokte nudlene og la alt bli gjennomvarmt.

Dryss gjerne over frisk koriander før du serverer.