Hopp til innhold

Scampi- og grønnsakswok

3.5 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
849 planlagt
Scampi- og grønnsakswok

Scampi på tampen. Skal du beholde den gode scampi-smaken er det viktig å ikke være altfor ivrig. Ikke stek alt i samme slengen og vent med å vende inn scampien til alle sitter som tente lys.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Rå scampi frosne 500g Godehav
1 stk
Squash
1 stk
Rødløk
2 stang
Stangselleri
1 pk
Eggnudler REMA 1000
1 stk
Rød chili
2 ts
Sitron
4 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ss
Brunt sukker
2 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
3 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Legg scampi utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Skrell dem.

Trinn 2

Til sausen blander du chili i tynne ringer med sitronsaft, soyasaus, brunt sukker og salt.

Trinn 3

Varm woken og ha i 2 ss olje. Stek scampi og ta dem ut. Stek deretter grønnsakene og finhakket hvitløk.

Trinn 4

Kutt grønnsakene i skiver og kok nudlene.

Trinn 5

Ha i sausen og bland godt.

Trinn 6

Vend scampi og grønnsaker med de kokte nudlene og la alt bli gjennomvarmt.

Dryss gjerne over frisk koriander før du serverer.