Rød curry med scampi og kamskjell | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Scampi Rød curry med scampi og kamskjell

Rød curry med scampi og kamskjell

3.7 i snitt
Rød curry med scampi og kamskjell

Selv om rød curry er en gjenganger på menyer i Thailand, er denne luksusvarianten med skalldyr sjeldnere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

4 dl
Jasminris

Gryte

3 stk
Gulrøtter
1 stk
Mango
1 boks
Kokosmelk
1 stk
Rød chili
2 ss
Red curry paste
2.5 dl
Buljong
400 gr
Kamskjell
500 gr
Scampi

Tilsett

1 stk
Lime

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin og rens scampi og kamskjell. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Skrell og kutt gulrøtter og mango i terninger. Kok opp kokosmelken i en vid kasserolle. Tilsett red curry paste og finhakket chili. Bland godt og tilsett buljongen. Kok opp og tilsett gulrotterningene. La småkoke til gulrøttene er møre, ca. 15 minutter.

  3. Trinn 3

    Ha i kamskjell, scampi og mango og kok videre til scampien er gjennomkokt, ca. 3 minutter.

  4. Trinn 4

    Tilsett presset lime. Server retten med kokt ris.

Topp gjerne retten med frisk basilikum.