Burrito med scampi og sweet chili
Lag street food inspirert av det du får servert i London – eller Mexico City! Burrito med scampi passer like godt hverdag som helg.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Skrell og hakk rødløk og finhakk chili. Kutt tomatene i terninger. Del scampiene i fire. Ha litt olje i en middels varm stekepanne og stek løk og chili til løken er blank og myk. Ha i tomater og spisskummen og stek i 4-5 minutter. Tilsett scampi og sweet chilisaus og smak til med salt og pepper. La trekke i et par minutter. Løft det ut av pannen og sett til side.
-
Trinn 3
Hell vannet av maisen. Ha maisen i en varm og tørr stekepanne og stek den til den har fått fin bruning. Ta maisen ut av stekepannen, og sett til side.
-
Trinn 4
Varm tortillas i en tørr stekepanne. Fyll med scampiblandingen, ris og mais og rull sammen.
Det lille ekstra
Server gjerne med hjemmelaget guacamole! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.