Toast med reke- og eplesalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Reker Toast med reke- og eplesalat

Toast med reke- og eplesalat

5.0 i snitt
Toast med reke- og eplesalat

Sprø toast med en syrlig smak fra havet. Server som forrett eller som en del av julelunsjen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Reke- og eplesalat

200 gr
Pillede reker
0.5 dl
Hakket rødløk
1 stk
Eple
0.5 dl
Majones
2 ss
Rømme eller creme fraiche
2 ts
Sitronsaft
0.3 ts
Hvit knust pepper
0.5 dl
Hakket dill

---

4 skive
Loff til toast

4 stk
Salatblad til pynt

4 ss
Lodderogn eller annen kaviar

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sil kraften godt av rekene hvis de har vært i lake. Grovhakk rekene og ha i en bolle. Ha i hakket rødløk, hakket eple, majones, creme fraiche, sitronsaft, hakket dill og kvernet hvit pepper. Bland godt.

  2. Trinn 2

    Toast loffskivene i brødristeren eller i en varm, tørr stekepanne.

  3. Trinn 3

    Legg på pene salatblad, og et godt lag med rekesalat. Pynt med en stor skje lodderogn eller annen kaviar og litt dill.

TIPS

Lag rekesalaten dagen før, så har du bedre tid til andre forberedelser dersom du venter gjester.