Skalldyr- og laksesalat med avokado
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens reker fri for skall. Bland argentinske reker med olivenolje, hakket chili og hvitløk og salt.
-
Trinn 2
Krabbeskjellene tines og kjøttet has i en bolle.
-
Trinn 3
Laksefileten renses for skinn, brunt laksekjøtt og skjæres i 1 cm terninger. Blandes med olivenolje, sitronsaft, salt, sukker og hakket dill.
-
Trinn 4
30 min før gjestene setter seg til bords: Legg rensede reker og krabbe på tallerken sammen med terninger av laks. Del avokadoen i to og grav ut innmaten med en skje. Del avokadoen i skiver og anrett på tallerken.
-
Trinn 5
Pynt pent med rucculasalat og lange stenger med gressløk.
-
Trinn 6
Når gjestene sitter til bords: Stek de argentinske rekene i stekepanne ett minutt på hver side og legg dem på forretten sammen med dill-sennepsdressing.
-
Trinn 7
Dill-sennepsdressing: Bland alle ingrediensene på formiddagen og sett kaldt.