Reke- og dillrøre på hjertebladsalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Reker Reke- og dillrøre på hjertebladsalat

Reke- og dillrøre på hjertebladsalat

4.5 i snitt
Reke- og dillrøre på hjertebladsalat
Prøv dette superdelikate alternativet til det klassiske rekesmørbrødet. Imponer på sommerlunsjen med denne oppskriften på reke- og dillrøre servert på hjertebladsalat med nystekte baguetter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 glass
Håndpillede reker (3-400g)
1 stk
Eple
1 stk
Rødløk (liten)
1 potte
Dill
1 dl
Seterrømme
2 ss
Majones
1 ss
Sitronsaft
1 glass
Sort lodderogn
1 pk
Hjertebladsalat

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt eplet i terninger. Finhakk løk og dill.

  2. Trinn 2

    Press laken av de pillede rekene og ha de i en bolle sammen med eple, rødløk og dill. Tilsett seterrømme, majones og sitronsaft.

    Smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Del opp hjertebladsalat i blader og legg på et fat.

    Fyll rekesalaten i salatbladene og pynt med en teskje sort lodderogn eller annen rogn.

    Pynt med sitron og dill og server med nystekte baguetter til.