Hopp til innhold

Reke- og dillrøre på hjertebladsalat

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
125 planlagt
Reke- og dillrøre på hjertebladsalat
Prøv dette superdelikate alternativet til det klassiske rekesmørbrødet. Imponer på sommerlunsjen med denne oppskriften på reke- og dillrøre servert på hjertebladsalat med nystekte baguetter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 glass
Håndpillede reker (3-400g)
1 stk
Eple
1 stk
Rødløk (liten)
1 potte
Dill
1 dl
Seterrømme
2 ss
Majones
1 ss
Sitronsaft
1 glass
Sort lodderogn
1 pk
Hjertebladsalat

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt eplet i terninger. Finhakk løk og dill.

Trinn 2

Press laken av de pillede rekene og ha de i en bolle sammen med eple, rødløk og dill. Tilsett seterrømme, majones og sitronsaft.

Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Del opp hjertebladsalat i blader og legg på et fat.

Fyll rekesalaten i salatbladene og pynt med en teskje sort lodderogn eller annen rogn.

Pynt med sitron og dill og server med nystekte baguetter til.