Eksotisk rekecocktail
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tips!
Alt kan forberedes i god tid og anrettes en time før gjestene kommer. -
Trinn 2
Tin og skrell rekene. Bland med chili, hvitløk og ingefær.
-
Trinn 3
Varm en stekepanne og ha i solsikkeolje. Stek rekene i varm panne i ett minutt. Strø over salt og ha de over i en blandebolle.
-
Trinn 4
Rens pære, mango og avokado, og kutt i 1-2 cm tykke terninger. Ha det over i rekebollen og tilsett limesaft, olivenolje, grovhakket koriander og ristede sesamfrø. Bland forsiktig.
-
Trinn 5
Lag melbatoast: Skjær 2 mm tynne skiver av en halvfrossen baguett eller annet daggammelt brød. Legg på et stekebrett og stek ved 170 grader varmluft i ca. 5 minutter til de er lysebrune og sprø.
-
Trinn 6
-
Trinn 7
Anrett salaten i cocktailglass eller i en dyp tallerken. Pynt med melbatoast for å skape en sprø tekstur.